Contact Gegevens
 
Auto Service Romkema
Zwettestraat 22a 8912 AV Leeuwarden
Tel.: 058 - 212 1600
Fax. 058 - 212 1600
Info@asrbanden.nl
Klik hier voor onze Contact pagina
Bedrijfspand
 
 
APK keuring Leeuwarden
 

APKVoor u het weet is het weer zover; uw auto moet weer een APK-keuring ondergaan. De monteurs van ASR in Leeuwarden zorgen ervoor dat uw APK vlekkeloos verloopt. U zult van te voren namelijk precies weten waar u aan toe bent. Indien er tijdens de keuring gebreken of defecten aan uw auto ontdekt worden, zullen we eerst de kosten van de reparatie met u overleggen. Hierdoor komt u niet voor onaangename verassingen te staan, maar weet u de precieze kosten voor uw APK.

Gratis APK-keuring bij een grote beurt
Veel hedendaagse auto’s hebben slechts één grote beurt per jaar nodig, daarom is het verstandig om dit moment te combineren met de APK. Dit scheelt u een hoop tijd en daarnaast hoeft u slechts één keer per jaar uw auto even te missen. Omdat het voor ons efficiënter is om uw grote beurt te combineren met de APK-keuring, komen wij u graag tegemoet. Wanneer u uw keuring tegelijk laat doen met de grote beurt is de APK voor u helemaal gratis.
Nadat uw auto van een grote beurt en gratis APK is voorzien. door ASR in Leeuwarden, zult u weer met een vertrouwd en veilig gevoel de weg op gaan. Hierdoor kunt u weer genieten van een jaar lang rijplezier tegen de laagst mogelijke auto kosten.

APK keuring tegen lage auto kosten
Bij autobedrijf ASR in Leeuwarden zijn de kosten voor de APK inclusief afmelden en inclusief roetmeting bij Diesel auto’s. Om het voor u zo duidelijk mogelijk te maken zijn deze meeberekend in de kosten van de APK.
Zo keurt ASR uw benzine auto voor slechts € 37,00, voor diesel voertuigen bedragen de kosten € 50,00.
Door de scherpe tarieven en de eerlijke service en communicatie is ASR in Leeuwarden een uitstekend adres om uw auto van een nieuwe APK te voorzien.

Wilt u meer weten over uw auto, Wanneer de APK vervalt kijk dan snel op www.kentekencheck.nu