Contact Gegevens
 
Auto Service Romkema
Zwettestraat 22a 8912 AV Leeuwarden
Tel.: 058 - 212 1600
Fax. 058 - 212 1600
Info@asrbanden.nl
Klik hier voor onze Contact pagina
Bedrijfspand
 
 
Auto reparatie Leeuwarden
 

Banden

Een defect of schade aan uw auto is erg vervelend. Vaak betekent dit dat u tijdelijk uw mobiliteit kwijt bent en in sommige gevallen brengt dit ook hoge kosten met zich mee. Mede hierdoor kiezen veel mensen ervoor om door te rijden met schade. Vaak komt men er later achter dat dit nog hogere kosten met zich mee brengt, dit omdat er gevolgschade van een defect kan optreden. Doorrijden met schade betekent daardoor in veel gevallen nog hogere reparatiekosten.

Snelle, betrouwbare service
Omdat wij van ASR Leeuwarden beschikken over vaardige monteurs en de juiste apparatuur is het voor ons mogelijk de oorzaak van een defect snel vast te stellen. Hierdoor kunnen gebreken aan uw auto snel hersteld worden en hoeft u uw auto niet te lang te missen. Terwijl uw auto door ons gerepareerd wordt kunt u gebruik maken van een gratis leenfiets. Door ons voordelige uurtarief zijn wij in staat uw defect of schade snel en voordelig te herstellen. Hierdoor houdt u de kosten voor uw auto reparatie zo laag mogelijk.

Bij veel autobedrijven worden er na de hand kosten berekend die u van te voren niet had verwacht. Net als u, houden wij namelijk niet van dergelijke onduidelijkheden. Voordat er over wordt gegaan tot reparatie van uw auto, zullen wij de kosten van de werkzaamheden naar u toe communiceren. Hierdoor komt u niet voor vervelende verassingen en onverwachte auto kosten te staan.

Kwaliteits auto onderdelen
Wanneer u uw auto bij ASR in Leeuwarden laat repareraren bent u ervan verzekerd dat er uitsluitend kwaliteits-onderdelen op uw auto gemonteerd worden. Wij maken uitsluitend gebruik van de hoogste kwaliteit onderdelen van fabrikanten die voor de autofabrikanten produceren, denk hierbij bijvoorbeeld aan Bosch, Brembo of Valeo.

Door de samenwerking met Ype Kramer, dat direct naast ons gevestigd is, beschikken wij over een zeer ruim assortiment auto onderdelen. In de meeste gevallen hoeven de onderdelen voor uw auto dus niet besteld te worden. Dit betekent dat wij uw auto snel kunnen herstellen, waardoor u weer snel uw weg kunt vervolgen.

Schade herstellen
Vaak zit een ongelukje in een klein hoekje, waardoor ook u geconfronteerd kunt worden met schade aan een kostbaar bezit als uw auto. Een schade aan uw auto is erg vervelend en komt altijd ongelegen. Wanneer u in Leeuwarden of in de omgeving woont kunt u uitstekend terecht bij ASR voor het herstellen van alle vormen van schade.

Een schade aan uw auto kan variëren van kleine deukjes en krassen tot grote carrosserieschade en/of kapotte onderdelen. In al deze gevallen staan wij voor u klaar om uw schade te herstellen en uw auto terug in topconditie te brengen. ASR Leeuwarden helpt u servicegericht en op een klantvriendelijke manier. Zo helpen wij u graag bij het invullen van uw schadeformulier en indien u dit wenst nemen wij contact op met uw verzekering.

Indien u schade aan uw auto heeft en hulp nodig hebt kunt u via de e-mail Contact (link) met ons opnemen. Voor dringende gevallen kunt u direct telefonisch contact met ons opnemen via: 058 – 2121600.

Snelle, professionele schadeherstel
ASR Leeuwarden beschikt over een team van uitstekend opgeleide monteurs dat gebruik maakt van de modernste apparatuur. Door de schade aan uw auto snel en vakkundig vast te stellen, kunnen wij de onderdelen die gerepareerd of vervangen dienen te worden efficiënt vast stellen. Wij staan dan ook garant voor een snelle en betrouwbare uitvoering van de reparatie aan uw auto. Omdat wij volledig merk-onafhankelijk opereren krijgt u bij ons ten alle tijden een objectief advies en kunt u voor onderhoud en schadeherstel voor ieder merk en type auto bij ons terecht.